地の食材が織り成すこだわりの自然派イタリアン

The local material makes the special natural Italian.

Chef's Comment

アペタイザーからパスタ、メインまで、相模湾から獲れたての新鮮な旬の魚介や
厳選された肉そして野菜を使った料理の数々は、いずれもワインと共に愉しみたい逸品ぞろいです。
なかでも特にシェフがこだわっているのが、野菜の味わいです。
キッチンガーデンで自ら栽培した野菜や厳選した契約農家から毎日届けられる新鮮な有機野菜を、
生で、グリルで、ペーストやソースなどたっぷりといただけます。
食を通じて健康になれる料理と心地いいもてなしによってもたらされる寛ぎのひとときです。

From appetizer, pasta and main dish, these are used fresh fish and shellfish from the Sagami-bay which are in season, selected meat and dishes used vegetables and all you may enjoy with wine.
The most important tings are the taste of the vegetable.
You may eat a lot of vegetables grown in the kitchen garden or fresh organic vegetables grown in the contract farm grilled, with paste or source.
It is a relax time by the healthy foods and the comfortable survice.

食物アレルギーについて

リラックスリゾートホテルでは、食物アレルギーをお持ちのお客様のご対応をさせていただいております。
アレルギーをお持ちの方は、ご宿泊日の3日前までにご連絡くだされば、ご相談に応じさせていただきます。直前のお申し出の場合ですと、別途費用を頂戴するか、ご対応致しかねる場合がございますのでご了承くださいませ。その際は、通常のコース料理でのご対応とさせて頂きます。食材をご変更する場合は、別途費用を頂戴する場合がございますので、ご了承くださいませ。

Organic&Natural NINE

フェラーリ BBQ

フェラーリラウンジ

IN ROOM DINING